LESARBREV:  Suldal  Bad  bør  få  skillevegger  i  fellesdusjen

LESARBREV: Suldal Bad bør få skillevegger i fellesdusjen

av Per K. Andersen

Har fulgt med i lokalavisa og sett at Suldal Bad snart skal åpne. Som hytteturist og bruker av kommunens tjenester og leser av lokalavisa, har jeg også fått med meg at det har blitt veldig mye ekstraarbeid og en dyr ekstraprosess med utallige forsinkelser på bygging av Suldal Bad. Derfor er det med stor forundring jeg har registrert at det ikke er tenkt på framtidig bruk og viktige inntekter.

Med dagens kroppspress er det mange sårbare mennesker, både unge og voksne, som blir utestengt fra felles badeanlegg. Moderne felles dusjanlegg rundt om i Norge i dag, har enten separate små dusjrom eller adskilte dusjer med enkle skillevegger. Det
er en veldig rimelig tilpassing, som vil gjøre badeanlegget tilgjengelig for personer som vil ha viktig fysisk og psykisk nytte og glede av Suldal Bad. Dette vil også gjøre at besøkende vasker seg og den viktige hygienen i anlegget blir ivaretatt.

Så utfordringen til både involverte politikere og ledere ved badet er å vise forståelse og respekt for alle brukere. Og samtidig tenke økonomi og gode besøkstall ved å få på plass noen billige skillevegger i fellesdusjene.
Lykke til!